Web Services, Implementatie en Migratie

Tijdens mindere economische tijden is er een constante zoektocht naar mogelijkheden om kosten te besparen, efficiënter met bestaande middelen om te gaan of een verhoogde flexibiliteit om oniuewe producten of ideeën te lanceren. Webservices bieden, mits juist toegepast, tal van mogelijkheden om invulling te geven aan deze zoektocht.


Webservices zijn een relatief jonge techniek die voortborduurt op reeds lang aanwezige standaarden. Webservices vult de lacune tussen de diep technische achtergrond en de praktische mogelijkheden en invoering van webservices.

In dit boek gaan de auteurs in op de meeste elementaire bouwstenen die webservices kent. Zij doen dat zodanig dat zowel de Webservices beginner als de ervaring ICT-manager voldoende inzicht krijgt in de mogelijkheden van webservices. Na een algemene kennismaking met webservices en de mogelijkheden die het biedt voor een organisatie, komt bovendien aan de orde hoe men de mogelijkheden kan detecteren en hoe webservices het best geïntroduceerd worden in de organisatie. Het boek vormt zo als het ware een resigids met vele tips en adviezen, waarbij geldt dat ‘het doen’ het meeste plezier oplevert.
ten Hagen Stam
isbn 90-440-01719-x

No comments:

Post a Comment